Guangzhou Lindian Atamai |lagolago a'oa'oga i luga ole laiga

Ina ia taofia le COIVD-19 mai le aʻafiaina o aʻoga, ua tuʻuina atu e le ofisa o aʻoaʻoga se faʻasilasilaga e manaʻomia ai aʻoga i laʻasaga uma ma vasega e tolopo le semesa o le tautotogo i le 2020. I le taimi lava e tasi, i le taimi o le puipuiga ma le puleaina o faʻamaʻi, o le a matou faʻatinoina. le mataupu faavae o le "leai se taofiga o vasega, leai se taofia o vasega ma leai se taofia o aoaoga", ina ia faaitiitia ai le aafiaga o le faamai i galuega tau aoaoga a aoga tulagalua ma aoga maualuga i le atunuu atoa, ma aoaoga i luga o le initaneti e ala i luga o luga o le initaneti ua avea o se auala autu.O le mea lea, na faia ai e le potu o pisinisi a Guangzhou se gaoioiga e fesoasoani ai i aoaoga i luga o le initaneti, ma sa galue malosi Lindian e saofagā i lana vaega o se sui o pisinisi tekonolosi.

ldnewpic4

Guangzhou Lindian Intelligence foa'i alofa, fesoasoani i le fausiaina o se puipuiga o faama'i o le lotoa falepuipui. I lenei konafesi foai, na foai atu ai e Lindian le masini pa'i a'oa'oga i le auala tutotonu o le aoga tulagalua ma le aoga tulagalua i le lotoifale, fesoasoani i le lotoa e fausia se nofoaga malosi o le lotoa e puipuia ai faamai ma faaleleia. le aoga o aʻoaʻoga i luga ole laiga.Na fai mai le puleaoga o le aoga tulagalua ma le ogatotonu ile auala i le lotoifale o le faʻasaienisi faʻafouina e faʻavae i luga o taleni, ma naʻo le faʻaauau pea o aʻoaʻoga fou e mafai ona fatuina ai se numera tele o taleni fou. ala atinae o le vaitau fou o le faasaienisi ma tekinolosi a'oa'oga.O lenei atina'e foa'i e aumaia ai se puna fou i le a'oga.O le mamao aʻoaʻoga e matagofie, o fegalegaleaiga e sili atu ona faigofie, ma o aʻoaʻoga i luga ole laiga o le a oʻo atu i se tulaga maualuga.

ldnewpic5
ldnewpic6
ldnewpic7

"O le faʻamaʻi o se faʻatonuga, o le puipuia ma le pulea o le matafaioi lea", na tali atu Lindian i le valaau, e fai se galuega lelei i le vaitaimi o le puipuia o faʻamaʻi o le faʻatinoina ma le faʻaeteete faʻatonuga. I le taimi lava e tasi, o le a matou faia le mea sili ia saofagā i le atinaʻe, tauau o tatou tiute faʻaagafesootai ma puipuia faʻatasi o tatou ola.

ldnewpic8
ldnewpic9

To'a, fefiloi i le sami, o le fa'ama'i leaga, o lo'o i ai le alofa i le lalolagi. O i tatou uma o lo'o faia ni gaioiga mautu e fesoasoani e puipuia ma pulea le fa'ama'i, ma ua avea i tatou ma malosiaga malosi e manumalo ai i lenei taua. E le solomuli le fa'ama'i. , Le alofa e le faʻaitiitia, Guangzhou Lindian Intelligent foaʻi o loʻo faʻaauau pea ... Faʻatasi, e mautinoa lava tatou te manumalo i le taua faasaga i le faʻamaʻi i se taimi vave e mafai ai.


Taimi meli: Iuni-01-2020